ONTWERP & REALISATIE

Gebouwontwerp, herbestemming, multifunctionaliteit. Hoe complexer de opdracht, hoe leuker. Ik wil nieuw leven blazen in een gebouw, een gemeenschap. Als ombouwer maak ik ze duurzaam. Met een reconstructie, een inpassingsstudie of een gebiedsvisie.

ADVIES

Je hebt een idee, maar hoe maak je die concreet en haalbaar? Ik combineer inzicht uit jarenlange praktijk met mijn ervaring in het begeleiden van transities. Een compleet plan toont duurzame opties voor je particuliere pand of bedrijfsgebouw.

ENERGIE

Word van energieconsument een energieproducent. Dat is transparanter, goedkoper en duurzamer. Ik breng de opties en acties in kaart. Daarbij heb ik een divers aanbod paraat: een energiescan, ondersteuning bij een buurtinitiatief, een waar beleidsspel.

KENNIS

Mensen met een gezamenlijk doel bevorderen draagvlak en vermeerderen kennis. Mooi principe.

Maar hoe doe je dat met honderden mensen? Ik vorm platforms waar ideeën en kennis samenkomen tot één krachtige visie.

STRATEGIE

Een gemeenschap bestaat wanneer diverse belangen samenritsen en mensen elkaar versterken. Wat zulke collectieven zoeken, is een route naar het gezamenlijke doel. Ik bouw gemeenschappen en platforms en help ze nieuwe dromen te realiseren.

SHOP

De Kansenkaart, een Duurzaamwoonplan, het Ombouwplan, een Masterclass of een workshop. In mijn shop staan pakketten tegen aantrekkelijke prijzen. Snel, concreet en goedkoop, maar met dezelfde expertise en visie à la carte.

DIENSTEN

Meer weten? Even bellen?

Ik sta u graag te woord telefonisch, per email of via Social Media.