Studio

Ariane Lelieveld

Voor duurzaam woonplezier
 
Van abstract idee tot bouwtekening

Als architect ontwerp je gebouwen. Dat doe ik ook. Maar eigenlijk bouw ik gemeenschappen, want nog meer dan om stenen gaat het om mensen. Wat delen zij met elkaar? Voor welke gezamenlijke idealen staan ze? Vaak: ‘Een betere wereld.’ Eentje die de aarde minder belast. Ik help mensen hun idealen en dromen te realiseren. Van begin tot eind, van een abstract idee of grove schets tot een uitgewerkte technische tekening.

Meer weten? Even bellen?

Ik sta u graag te woord telefonisch, per email of via Social Media.

 

Bouwer, verbouwer, ombouwer
Ik verenig bouwkundige kennis met creativiteit en een goed geijkte visie. Mijn visie houdt een toekomst in met zelfvoorzienende panden, of zelfs panden die zelf energie produceren. Niet omdat ontwikkelaars ze neerzetten maar doordat gebruikers van bestaande panden ervoor kiezen. Bottom-up. Dat is krachtiger, duurzamer én leuker voor iedereen! Zo werd ik van bouwer en verbouwer een ombouwer.

Architect in zachte stenen
Ik ga uit van aanwezige materialen en mensen en creëer daarmee waardevermeerdering: besparing, toekomstbestendigheid, inclusiviteit. Het is een vorm van crowdsourcing waaruit meer kennis, draagvlak, betrokkenheid en dus duurzaamheid volgt. Als procesmanager met kennis van bouwen, duurzaamheid en community building leg ik het fundament voor die nieuwe gemeenschap en bouw ik het skelet waarlangs ze haar doel kan vormgeven. Een architect in zachte stenen.

Graag bouw ik mee aan jouw wereld, hoe groot die ook is. Hands on en oplossingsgericht. Aan de slag! Dus laten we snel afspreken.
Meer over mijzelf, mijn visie en werkwijze vind je op mijn blog. 

Tot ziens,
Ariane

Ariane Lelieveld - ombouwer

Telefoon: 06 12519052